Firmaprofil

EC Diesel Elektro A/S blev etableret i 1990, som et datterselskab af EC Autodele, idag Auto-G Randers A/S. Fra starten var der beskæftiget 3 medarbejdere, hovedsagelig med autoelektro og bremserenovering. Gennem årene har vi udvidet vore aktiviteter, så vi i dag fremstår som en moderne virksomhed, der dækker et bredt spektrum indenfor Auto El og Diesel, samt bremser og topstykkerenovering. Ud over renovering af komponenter, lagerfører vi et bredt sortiment af nye dele samt ombytningsenheder. Gennem årene er medarbejderstaben øget i takt med virksomhedens succes, så det forekom helt naturligt at ansætte 3 nye fra Randers Elektro Service, da denne i starten af 2008 lukkede.

Vores store værksted med 6 lifte og en stor lastvognsgrav, er udover BOSCH Diesel Service også VDO Service Center(fartskriver) og Webasto Service Center (oliefyr).
Vi har mere end 20 års erfaring med aircondition og dækker reparationer helt fra de gamle R12 anlæg til det nyere 1234YF anlæg.
Vi dækker et bredt spektrum indenfor Auto El og Diesel, samt bremser og topstykkerenovering. Ud over renovering af c-rail injektorer, så lagerfører vi et bredt sortiment af BOSCH, VDO Siemens, DENSO og DELPHI enheder. Både nye og renoverede.

Et stigende antal problembiler, primært fra vore mekanikerkunder, fylder godt op på værkstedet, så det er netop besluttet at bygge til, så der bliver mere plads og bedre forhold vore kunder og medarbejdere. I slutningen af 2008 er vi således 11 mand, der samlet besidder en stor ekspertise, så vi føler os godt rustet til at tage de udfordringer op, som fremtiden vil byde i en branche, der udvikler sig hurtigere end nogensinde.

EC Diesel Elektro A/S er den eneste virksomhed i Kronjylland, der tilbyder service på så mange områder i samme omgivelser. Lad os nævne: Autoelektro - Dieselteknik - Benzinindsprøjtning - Navigation - Satellitovervågning - Bilalarmer - Autoklimaanlæg- Fartskrivere - Bilvarmere -Bilstereo - Bremsekomponent renovering - Topstykkerenovering - Salg af Udstyr og Reservedele - Kundesupport. Vi har altid lagt vægt på at have udstyret og personalet toptrimmet. Vi råder over det mest moderne testudstyr på markedet, ligesom vore medarbejdere deltager i flere kurser hvert år. Du er altid velkommen til kontakte os. Vi glæder os til at hjælpe dig med at løse netop dit problem.  • DBR


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net