Sæsonen for kolde biler er skudt i gang.

De kolde morgeners tid er over os. Det betyder ekstra slid på morgenhumøret hos både dig, men i høj grad også på din bil.

Tidligere var bilvarmere forbeholdt last- og varevogne, tildels pga. prisen. I dag er en varm bil på en kold morgen imidlertid indenfor rækkevidde af enhver budgetramme.

Hjælp miljøet og forlæng din motors levetid

Udover de behagelige fordele, som isfri ruder og en dejlig varm kabine, giver en forvarmet bil også mindre miljøbelastning og sidst men ikke mindst langt mindre slitage på motoren.

 

Hos EC Diesel tilbyder vi:

IMG_2110.jpg
Første RAV4 Hybrid oliefyrsmontering i
DK udført hos os

  • Montering af bilvarmere
  • Reservedele
  • Eftersyn
  • Reparationer
  • Garantireparationer på Webasto og Eberspächer oliefyr
Vi forhandler alle kendte mærker - ring til

86 42 11 55

for nærmere oplysninger og tilbud.
Lidt om bilvarmere

Bilvarmere eller oliefyr, som anlægget ofte kaldes fåes i mange afskygninger og størrelser.

1) Luftvarmere til benzin eller diesel, anvendes oftest i last- og varevogne. Fordelene er hurtig opvarmning og lavt strømforbrug. Velegnet til længere tids ophold i køretøjet, eller hvis gods skal holdes frostfrit.

2) Vandvarmere til benzin eller diesel, anvendes oftest i personbiler eller busser. Fordelene er opvarmning af motoren og varm kabine ved start. Der findes også en række dieselbiler, der er forsynet med en såkaldt tilskudsvarmer, der hjælper med at få vandtemperaturen op i den koldetid.

Langt de fleste af disse kan opgraderes med et komfortsæt, så man herved får rigtig bilvarme. Vandvarmere bruger lidt mere strøm, så vær opmærksom på denne tommelfingerregel: Bilen bør køre ligeså mange minutter som varmeren, gerne dagligt. Alternativt bør der lades ugentligt på bilens batteri.

3) Begge anlæg kan udbygges med tidsur, fjernstart, telestart (med sms) og evt. rumtermostat (luftvarme).
  • DBR


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net